WINTER WONDERLAND: DE MUST-HAVES

 BY DENISE      POSTED ON 14 FEBRUARY 2017

Het is zover! Er is eindelijk écht sneeuw gevallen! Natuurlijk zijn er ontzettend veel dingen te doen zodra het dan eindelijk wit is buiten, maar na een tijdje heb je geen gevoel meer in je vingers en vriezen je oren eraf. Niets is lekkerder dan na een sneeuwballengevecht op de bank te kruipen met warme chocolademelk en een kruik! Voor binnen én voor buiten heb ik de must-haves op een rijtje gezet. Kerst mag dan wel voorbij zijn, maar de winter is pas net begonnen…

Dit is op het moment mijn favoriete mok! De afgelopen twee maanden heb ik non-stop thee gedronken, om mee wakker te worden en om mee op te warmen na een sneeuwballengevecht of na een sprintje naar de supermarkt in de stortregen. De tekst ‘I like it a lot when it’s burning HOT’ is dan ook té toepasselijk! De mok is redelijk groot (meer thee!) en komt van Flying Tiger. Bij Flying Tiger hebben ze de schattigste mokken, maar ook bij winkels zoals Primark kun je leuke mokken vinden!

Wat je nog meer kunt vinden op de home-afdeling van de Primark, is deze schattige kruik. Deze heb ik gekocht bij de opening van de vestiging in Amsterdam voor maar €7,-! Perfect om mee op te warmen, terwijl je thee drinkt en deze Netflix-series kijkt!

Als je dan toch besluit om de kou in te gaan, dan zijn deze handschoenen zeker nodig. Niet super warm, wel super schattig en heel erg handig. Je kunt namelijk nog steeds typen, wat synoniem is aan: ‘de beste keuze’. Ik heb ze in twee kleuren: donkerblauw en bordeauxrood. Bijna overal zijn ze wel verkrijgbaar, maar deze komen volgens mij ook van Flying Tiger.

Nóg een manier om op te warmen, is natuurlijk door in bad te gaan! Met bath bombs en olies van Lush maak je je bad in alle opzichten perfect: het ruikt lekker, het geeft de mooiste kleuren en als je de juiste bath bomb kiest, heb je ook nog glitter in je bad! Op deze foto zie je de Intergalactic bath bomb, met glitter overload!

In de winterperiode heb ik altijd weer last van een droge huid en kunnen ook mijn lippen wel wat extra hulp gebruiken. Deze drie producten zijn echt levensredders wanneer je ook tijdens de winter goed voor je huid wilt zorgen!


Met al deze must-haves kom je de winter wel door! Dus veel sneeuwplezier en vergeet niet om zaterdag even terug te komen om te lezen over de allermooiste plekjes in het witte, sprookjesachtige Zwitserland.

 brooklynmorning

 brooklynmorning