WEEKBLOG 30 JANUARI - 5 FEBRUARI 2017

 BY DENISE      POSTED ON 11 FEBRUARY 2017

Tijd voor een nieuwe weekblog, vol slaap, eten en drukte. Scrol hieronder door mijn week!

Maandag 30 januari

Na een korte schooldag, ging ik oppassen bij het schattigste en liefste kindje ooit. Tijdens een nieuwe aflevering van The Blacklist, at ik deze heerlijke brownie:

Dinsdag 31 januari

Deze dag bestond vooral uit leren en slechte Snapchat-filters.

Woensdag 1 februari

Omdat ik vandaag kon uitslapen, was mijn dag meteen goed. Een korte schooldag, daarna lekker thuis lunchen. De rest van de middag knuffelde ik met mijn hondje  en luisterde ik naar Keaton Henson. Favorieten van dit moment? No Witnesses, Alright en Flesh and Bone.  

Donderdag 2 februari

Opnieuw had ik vandaag een korte schooldag, maar ’s middags en ’s avonds heb ik geholpen bij de open dagen, wat super leuk was!

Vrijdag 3 februari

Vrijdag was ik… vrij! Lieve Lola en ik gingen samen naar Amersfoort en hebben heer-lijk gegeten bij The Blueberry (hier later meer over…).   Natuurlijk moesten we na het eten nog shoppen bij álle winkels die we tegenkwamen, en we hebben een uur in Dille & Kamille gezeten om boekjes te lezen. Toen ik thuiskwam bleek dat Justin Bieber zijn Instagram weer had geactiveerd, dus dat maakte mijn dag nog beter!

Zaterdag 4 februari

Letterlijk het enige wat ik heb gedaan was in bed liggen, Netflixen, eten en slapen. Het was zo lekker om even helemaal niets te doen.

Zondag 5 februari

Op zondag keken Jaxon en ik voetbal, en Ajax heeft met 2-0 gewonnen!!  Verder schreef ik blogposts en ging ik eindelijk eens een keer op tijd slapen.

Uitgerust door naar de volgende week!

Voor meer dagelijkse updates kun je me volgen op social media!

 brooklynmorning

 brooklynmorning