weekblog 23 - 29 januari 2017

 BY DENISE      POSTED ON 31 JANUARY 2017

De afgelopen week was koud. Bijzonder koud. En druk. Naast mijn schoolexamens deze week, heb ik ook een heleboel leuke dingen gedaan! Aan de hand van foto’s kun je hieronder door mijn week scrollen!

Maandag 23 januari

Vroeg in de ochtend opende ik mijn ogen na een slaap van vier uur. Om half negen had ik mijn schoolexamen wiskunde, gevolgd door Grieks om elf uur. Thuis stortte ik mezelf, in plaats van op mijn aardrijkskunde boek, op de protesten in Amerika. Terwijl ik de zon zag ondergaan en gemberthee dronk, las ik dit interview met Lauren Jauregui

Dinsdag 24 januari

Op deze regenachtige dag had ik mijn schoolexamen Frans om elf uur, dus na uitgeslapen te hebben en terwijl ik met koffie langzaam wakker werd, maakte ik deze (bewogen) foto in de auto.

Woensdag 25 januari

Mijn woensdag bestond geheel en al uit leerontwijkend gedrag. Ik luisterde de hele dag naar Cheers To The Fall van Andra Day, wat momenteel mijn favoriete album is (met als favoriete nummers Rise Up en City Burns), en zorgde ervoor dat mijn Pinterest weer helemaal on point was.

Donderdag 26 januari

Nadat ik de hele ochtend had geleerd voor geschiedenis (wat overigens super interessant was en redelijk relevant, als je kijkt naar de gebeurtenissen in Amerika deze week) en uiteindelijk ook het schoolexamen had gemaakt, kwam ik rond half vijf thuis en bestelde ik deze heerlijke pizza. De rest van de dag lag ik in bed en kon ik eindelijk alle gemiste YouTube-video’s inhalen. Ook kondigde Ed Sheeran vandaag zijn tour aan, met de data in Amsterdam!

Vrijdag 27 januari

Vrijdag versliep ik me. En dat gebeurt mij nooit. Maar precies tijdens mijn schoolexamenweek gebeurt het wel. Gelukkig was ik nog wel op tijd en had ik ook nog eventjes de tijd om deze prachtige zonsopgang vast te leggen. Toen ik thuis kwam, heb ik heerlijk gedoucht, alles opgeruimd en m’n spullen ingepakt, want aan het einde van de middag vertrok ik naar oma. Mijn avond bij oma bestond uit The Voice of Holland, Rummikub, tranen van het lachen en veel te veel eten.

Zaterdag 28 januari

Bij oma sliep ik uit tot het begin van de middag en het ontbijt werd dus de lunch. Of andersom. Geen idee. Snel naar huis, omkleden, uit eten. We gingen naar een Grieks restaurant, waar ik souflaki met aardappeltjes uit de oven en koolsalade heb gegeten. Toen ik ’s avonds laat weer thuis arriveerde, heb ik een uur lang met mijn hond op de bank gezeten en samen ijs gegeten. Echte liefde. Al met al was het een dag vol eten.

Zondag 29 januari

Mijn zondag in drie woorden: Snapchat-filters, voetbalwedstrijden, Oreo-milkshake. Het was allemaal fantastisch, maar de milkshake was wel echt het hoogtepunt.

En dat was mijn week! Om heel eerlijk te zijn ben ik super dankbaar dat deze drukke week vol schoolexamens tot een einde is gekomen en dat ik vanaf nu weer non-stop kan netflixen. Als je meer fantastische foto’s wilt zien, dan kun je me volgen op social media:

 brooklynmorning

 brooklynmorning