VALENCIA CITY GUIDE

 BY DENISE IN TRAVEL      POSTED ON 2 AUGUST 2017

Het is alweer een tijdje geleden dat ik vertrok naar het zonnige Valencia. In de periode dat ik daar was, heb ik heel veel mooie plekjes gezien, lekker en minder lekker gegeten en is mij redelijk duidelijk geworden hoe je het beste van de ene naar de andere plek kunt komen zonder onnodig veel geld uit te geven. Dit zijn de do’s en don’ts, met tips voor restaurantjes, mooie gebouwen, shoppen en andere activiteiten!


DE LEUKSTE HOTSPOTS IN... VALENCIA!

 BY DENISE IN TRAVEL      POSTED ON 28 MAY 2017

Terwijl ik in Valencia was, heb ik bij veel verschillende restaurantjes gegeten, iets wat je ook al kon lezen in deze en deze blogposts. Van vegan burgers tot açai bowls en van pizza’s tot salades en sandwiches; dit zijn de plekken waar je het lekkerste eten kunt vinden. Daarnaast kun je er heerlijk zitten en genieten van de inrichting, of van de Spaanse zon. De volgende hotspots zijn de állerleukste plekjes van Valencia, voor ontbijt, lunch én diner!


VALENCIA WEEKBLOG 25 - 29 APRIL 2017

 BY DENISE IN TRAVEL      POSTED ON 3 MAY 2017

Op 25 april vertrok ik naar Valencia, een prachtige stad aan de Spaanse kust. In de daaropvolgende dagen heb ik Valencia verkend, van gebouwen tot restaurants en van parken tot toeristische hotspots. Benieuwd naar mijn avonturen? Klik op de button hieronder!


VALENCIA WEEKBLOG 30 APRIL - 4 MEI 2017

 BY DENISE IN TRAVEL      POSTED ON 7 MAY 2017

Nadat we in de eerste vijf dagen in Valencia veel gezien hadden van de Valenciaanse cultuur, besloten we de daaropvolgende dagen wat rustiger aan te doen. We gingen onder andere naar het strand, genoten van een drankje op een dakterras bij de zee en aten te veel bij te veel restaurants. Verder kun je hier lezen over ervaringen met taxi's en genieten van nog meer foto's vanuit het prachtige Valencia. Benieuwd naar mijn avonturen? Klik op de button hieronder!