HOTSPOTS IN ZWOLLE

BY DENISE IN TRAVEL POSTED ON 6 DECEMBER 2018

I had never been to Zwolle before, but I now know that it is one of the cosiest cities. The city centre is very cool, I mean, free WiFi and endless shopping possibilities.... During our day, we sat down twice to try some of Zwolle's hotspots. Breakfast at Lots & More and dinner at Bij Hartje Zwolle were both great ideas. It was a lovely summer day!


HOTSPOTS IN ROTTERDAM

BY DENISE IN TRAVEL POSTED ON 24 AUGUST 2018

Rotterdam has always been one of my favourite Dutch cities. Mostly because of the different cultures, the architecture, the modern vibes and the water. But, since a little while, my number one reason to go to Rotterdam is.... FOOD! I've discovered lovely little places to go for breakfast, lunch and dinner. From fries to acai, I've had it all. I documented it, I captured it and now I'm sharing it with you!


HOTSPOT BY SEA - BEACHCLUB FAR OUT

BY DENISE IN TRAVEL POSTED ON 7 AUGUST 2018

After a long, windy day at the beach, we took a seat at Beachclub Far Out, one of my new favourite hotspots by sea. And just as we sat down, the sun began to shine. As if anything could’ve described our experience at this beach club in a better way....


FALL IN THE CITY  AMSTERDAM

 BY DENISE IN TRAVEL      POSTED ON 5 NOVEMBER 2017

Herfst is het perfecte seizoen om te verdwalen in de stad. Langs de grachten kleuren de bomen goudgeel, op elke hoek vind je een koffietentje om op te warmen. Het wordt steeds vroeger donker, en dat betekent steeds meer sfeervolle verlichting. Dit zijn de leukste herfstactiviteiten in Amsterdam!


DE LEUKSTE HOTSPOTS IN... UTRECHT!

 BY DENISE IN TRAVEL      POSTED ON 16 OCTOBER 2017

Utrecht is toch wel een van mijn favoriete steden in Nederland. De grachten, de kleine winkeltjes en vooral de vele restaurantjes zorgen ervoor dat ik, wanneer het maar kan, in Utrecht te vinden ben. Ik heb een paar van mijn favoriete plekjes uitgekozen om te delen: ’t Koffieboontje, Gys en Frites Atelier Amsterdam. Voor koffie, voor lunch, voor friet. En het liefst allemaal in één dag.


DE LEUKSTE HOTSPOTS IN... MAASTRICHT!

 BY DENISE IN TRAVEL      POSTED ON 26 SEPTEMBER 2017

Tijdens mijn bezoekje aan Maastricht, heb ik de leukste plekjes onder elkaar gezet. Niet alleen ben ik langsgegaan bij The Salad Bar, ook heb ik gezocht naar de uniekste winkeltjes!


5x TRIPJES IN DE HERFST

 BY DENISE IN TRAVEL      POSTED ON 16 SEPTEMBER 2017

Hoewel ons eigen land prachtig is in de herfst, zijn er ook genoeg andere plekken waar je je kunt vermaken tijdens dit seizoen. Daarnaast is het superfijn om er even tussenuit te gaan, voordat de feestdagendrukte begint en je de rest van het jaar bezig bent met cadeautjes kopen en eten. Dit zijn de 5 leukste en gezelligste tripjes in de herfst, binnen Europa!


EEN DAG IN... DELFT!

 BY DENISE IN TRAVEL      POSTED ON 12 SEPTEMBER 2017

Delft is een soort klein Amsterdam; er zijn grachten, er zijn bootjes en er zijn unieke boutiques. Verder vind je er heel veel blauw en uiteraard ook lekker eten. Hier lees je over mijn dag in Delft, met onder andere bootjes, plantjes en concept stores.


DE LEUKSTE HOTSPOTS IN... BREDA!

 BY DENISE IN TRAVEL      POSTED ON 6 AUGUST 2017

Toen ik met de trein naar Breda vertrok, had ik absoluut geen idee waar het lag. Zuid-Holland? Noord-Brabant? Om eerlijk te zijn, weet ik het nu nog steeds niet. Wat ik wél heb uitgevonden tijdens mijn bezoekje aan Breda, is dat dit de drie leukste en lekkerste hotspots zijn van deze gezellige stad. Of je nou gaat ontbijten, lunchen of dineren, je kunt bij minstens één van deze restaurants terecht!

VALENCIA

Weekblogs, hotspots en een city guide; alles over Valencia vind je hier!

WHAT'S IN MY SUITCASE? - ZOMERSE CITYTRIP

 BY DENISE IN TRAVEL      POSTED ON 30 APRIL 2017

De zomer is in volle aantocht en dat betekent dat het tijd is voor zomerse citytrips! Binnenkort ga ik met het vliegtuig naar een prachtige Spaanse stad, dus ik moest al mijn spullen in een koffer proppen. What's in my suitcase? Lees het hier!


DE LEUKSTE HOTSPOTS IN... AMERSFOORT!

 BY DENISE IN TRAVEL      POSTED ON 19 MARCH 2017

Het is zover! Het eerste deel van mijn hotspots-serie is hier! Via Instagram kon je de afgelopen dagen al wat previews krijgen over dé leukste hotspots in Amersfoort, maar nu kun je eindelijk lezen over The Blueberry en Son of a Croque, en je even laten onderdompelen in gepraat over eten. Deze twee ontbijt- en lunchzaakjes hebben iets unieks en zijn by far mijn favoriete plekjes in Amersfoort!


AANKONDIGING HOTSPOTS-SERIE

 BY DENISE IN TRAVEL      POSTED ON 15 MARCH 2017

Vanaf aanstaande zondag kom ik met een fantastische eerste serie op Brooklyn Morning: een hotspots-serie! Ik ga hiervoor tripjes maken door heel Nederland om de leukste hotspots van elke stad vast te leggen. Hierbij zal ik vooral lokale lunchtentjes, broodzaken en dergelijke bezoeken, maar wellicht af en toe ook grotere restaurants met meerdere vestigingen.


De mooiste plekjes van Zwitserland

 BY DENISE IN TRAVEL      POSTED ON 27 FEBRUARY 2017

Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik met oma vertrok naar Zwitserland. In vijf dagen tijd hebben we alle prachtige natuur van Zwitserland kunnen bewonderen, van alpenweides tot besneeuwde bergen. We maakten een tocht langs allerlei autovrije dorpjes en hebben ontzettend veel in de trein gezeten, rijdend door de mooie landschappen. Omdat het zo leuk was en ik zoveel prachtige dingen heb gezien, heb ik besloten om de allerleukste plekjes onder elkaar te zetten. Dit zijn de 5 plaatsen in Zwitserland die je móét zien!


KERSTMARKT IN DÜSSELDORF

 BY DENISE IN TRAVEL      POSTED ON 19 DECEMBER 2016

Straten vol met vrolijke mensen en kersthuisjes, overal lichtjes, de geur van eten… Kerstmarkten hebben mijn hart! Als je écht in de kerststemming wilt komen en samen met mij wilt nagenieten, kun je hier lezen over mijn tripje naar Düsseldorf.