SUMMER IN THE CITY  NYC

 BY DENISE IN NYC      POSTED ON 20 AUGUST 2017

De zomer gaat langzaam over in de herfst de komende weken, maar je hebt geen échte zomer gevierd zonder minstens één van deze dingen gedaan te hebben. Dit zijn de 5 leukste activiteiten in New York tijdens het warmste seizoen van het jaar.

1. Een film kijken onder de sterren

Tijdens zomeravonden worden parken in NYC omgetoverd in een ware bioscoop. Op grote schermen kun je genieten van veel verschillende soorten films, van romantiek tot comedy tot sci-fi. Voor een overzicht van alle gratis (!!) films, klik hier.

Wat echter nog veel leuker is, is een uitzicht op de achtergrond. Bij Rooftop Cinema Club geniet je van de zonsondergang, die langzaam overgaat in een fantastisch verlichte skyline.

2. Kajakken met een uitzicht

Als je liever iets actiefs doet, maar alsnog van het uitzicht wilt genieten, dan is dit de oplossing. Er zijn verschillende plaatsen waar dit kan en het leukste is: het is gratis!

3. Wandelen en sterrenkijken op de High Line

Elke dinsdagavond, van april tot oktober kun je hier wandelen en door telescopen naar de sterrenhemel kijken. Ook dit is gratis! Perfect om een warme zomerse dag af te sluiten. Klik hier voor meer informatie.

4. Zwemmen in een prachtig buitenzwembad

Zoals elk ander persoon in de zomer, kun je natuurlijk ook een frisse duik nemen. Aangezien de stranden overvol (en vies!) zijn, kun je het beste een hotel boeken waar een zwembad bij zit en op warme dagen heerlijk zwemmen op het dakterras. Voorbeelden zijn Hotel Gansevoort Meatpacking en The Empire Hotel. 

5. Cocktails op een dakterras

Een drankje in je hand, muziek, de zon en magisch uitzicht over Manhattan; het ultieme zomergevoel! Hier vind je de leukste dakterrassen onder elkaar. Mijn favoriet is Upstairs at the Kimberly.   


Happy summer!

 brooklynmorning