CHRISTMAS TREE LIGHTINGS IN NYC

 BY DENISE IN NYC      POSTED ON 29 NOVEMBER 2017

‘Tis the season! De komende weken wordt kerstboom na kerstboom versierd en ontstoken. In New York gebeurt dit vaak groots en het trekt enorm veel mensen, want het ziet er prachtig uit. Soms wel duizenden lichtjes worden in één keer aangestoken. Omdat je dit, wanneer je in New York bent, natuurlijk niet kunt missen, vind je hier een lijstje met alle data en kerstbomen. Merry early Christmas!  


SUMMER IN THE CITY  NYC

 BY DENISE IN NYC      POSTED ON 20 AUGUST 2017

De zomer gaat langzaam over in de herfst de komende weken, maar je hebt geen échte zomer gevierd zonder minstens één van deze dingen gedaan te hebben. Dit zijn de 5 leukste activiteiten in New York tijdens het warmste seizoen van het jaar.


NYC: 5 INSTAGRAM-ACCOUNTS

 BY DENISE IN NYC      POSTED ON 12 MARCH 2017

Hoewel ik zelf niet in New York woon, heb ik soms wel een beetje het gevoel alsof ik er ben. Dat komt vooral door de Instagram-accounts die ik volg, waarop New Yorkers foto's van hun favoriete bezienswaardigheden, eettentjes en plekjes in New York delen. Omdat ik vooral hiervan dus alle New York vibes krijg, leek het mij toepasselijk om voor de eerste New York blogpost mijn 5 favoriete NYC Instagram-accounts onder elkaar te zetten!