NETFLIX SERIES VOOR KOUDE WINTERAVONDEN

 BY DENISE      POSTED ON 15 JANUARY 2017

Januari is de maand van het jaar om lekker weg te kruipen onder de dekens en heerlijke series te binge-watchen. Natuurlijk moeten deze series wel in stijl… Daarom heb ik mijn favoriete Netflix-series uitgekozen, die zich afspelen in NEW YORK! Dit zijn de 5 leukste series van dit moment!

Gossip Girl

Hey Upper East Siders… Gossip Girl here. Dit is wel echt mijn all time favourite. Niet alleen de sfeerbeelden van New York City zorgen ervoor dat deze serie op nummer 1 staat, ook de geweldige verhaallijn met de typische karakters maken deze serie tot een absolute favoriet. Gossip Girl neemt je mee op een tripje door het leven van Blair Waldorf, Serena van der Woodsen, Chuck Bass, Nate Archibald en Dan Humphrey, waarbij hun grootste geheimen aan het licht komen. Dit zorgt voor de grootste ruzies, de mooiste liefdesrelaties en een heleboel dure kleding, auto’s en woningen. En de vraag is: wie is Gossip Girl?

White Collar

Wanneer Neal Caffrey en FBI-agent Peter Burke samen de grootste witteboordencriminelen oppakken, komen ze allebei meer dan eens in gevaarlijke situaties terecht. Niet te vergeten, is dat Neal zelf een crimineel is en de FBI helpt, zodat hij niet terug de gevangenis in hoeft. Hij draagt dan ook een enkelband, zodat de FBI precies weet waar hij is. In de 6 seizoenen van deze serie balanceert Neal telkens op het randje, maar altijd weet hij aan de gevangenis te ontkomen. Wat echter nog wel de vraag is, is of Neal, één van de slimste criminelen ter wereld, echt geen manier zal bedenken om te kunnen ontsnappen…

Suits

Harvey Specter is één van New York’s beste en meest gevreesde advocaten. Hij is ontzettend goed in zijn werk, maar zet zijn baan op het spel wanneer hij Mike Ross aanneemt als stagiair, iemand zonder rechtendiploma. Terwijl zij samen allerlei zaken oplossen, komen ze beiden in de problemen, wanneer de één na de ander uitvindt wie Mike Ross werkelijk is. Deze serie is niet bloedstollend spannend, maar zorgt er wel voor dat je voortdurend wilt weten hoe het afloopt.

Elementary

In deze moderne versie van Sherlock Holmes helpt Sherlock de NYPD met het oplossen van zaken. Deze verbluffend slimme man worstelt met zijn drugsverslaving en het verlies van zijn vriendin, waardoor de serie interessant blijft. Dr. Joan Watson verandert van zijn ‘buddy’ tot een ware detective en wordt de leerling van Sherlock. Gebeurtenissen in het privéleven van Sherlock Holmes zetten de serie keer op keer op zijn kop.

Jessica Jones

Deze superheldin werkt als privédetective in New York City en probeert ondertussen een man uit haar verleden, Kilgrave, te vermoorden. Het probleem is dat beiden enkele speciale krachten hebben. Zo is Jessica ontzettend sterk, maar Kilgrave kan de wil van mensen beïnvloeden. Dit zorgt voor behoorlijk wat problemen met gewone burgers, dus Jessica Jones doet er alles aan om dit monster voorgoed te stoppen. De serie speelt zich af in New York, vooral Hell’s Kitchen, en zit vol actie.


Confession: 9 van de 10 series die ik kijk, spelen zich af in New York. Daarom was het samenstellen van deze top 5 ontzettend moeilijk en ik weet ook niet helemaal zeker of dit wel echt de top 5 is, maar ze behoren in ieder geval allemaal tot mijn favorieten. En ik ben wel echt de master op dit gebied.

Veel plezier met het kijken van deze geweldige series en laat mij nog even weten wat jouw favoriete series zijn! Misschien komt er binnenkort wel een deel 2…

 brooklynmorning

 brooklynmorning