MIJN KERSTCADEAUTJES

 BY DENISE      POSTED ON 31 DECEMBER 2016

Mijn Kerst was ontzettend gezellig! Ik vond het eten natuurlijk het allerleukste, maar de cadeautjes komen zeker op de tweede plek. Hoewel iedereen altijd zegt dat geven fijner is dan ontvangen, vind ik ontvangen ook behoorlijk leuk. Hieronder heb ik een lijstje gemaakt van al mijn kerstcadeautjes, dus lees snel verder!

Deze twee boeken stonden al een tijdje op mijn verlanglijstje. The Versions of Us van Laura Barnett is een roman en beschrijft hoe het liefdesverhaal van twee mensen verschillende kanten op kan gaan. On Top is het boek van Anna Nooshin, waarin zij vertelt over haar weg naar succes.

Ik kreeg twee nieuwe items om toe te voegen aan mijn Purpose Tour merchandise collectie! De trui is oversized en ontzettend comfy, heerlijk voor de rest van de winter dus. Op de achterkant van het zwarte T-shirt staan alle Purpose Tour bestemmingen van 2016, waaronder Arnhem!

Het leukste cadeautje was natuurlijk mijn nieuwe iPhone 6S (rose gold) met bijpassend hoesje!

Van een vriendin heb ik deze gepersonaliseerde sneeuwbol gekregen. De foto in de sneeuwbol is van vorig jaar, toen we samen kerstcadeautjes aan het inpakken waren. Kerstiger dan dit wordt het niet!

Op deze foto staan drie cadeautjes! Ik kreeg een nieuw masker van de Lush: Mask of Magnaminty. Mijn vorige masker (ook Mask of Magnaminty, ik vind de geur echt fantastisch) was op en dus had ik dit nieuwe masker hard nodig. Verder heb ik een cadeaubon van Douglas gekregen. Onder deze twee cadeautjes zie je mijn officiële Justin Bieber kalender voor 2017.


Je kunt je vast wel voorstellen dat ik me met al deze geweldige cadeautjes een héél gelukkig persoon voel :) Wat ik wel erg jammer vind, is dat Kerst nu echt voorbij is… Het is natuurlijk wel zo dat het einde van het jaar met de minuut nadert en dat ik geen excuses meer nodig heb om onbeperkt oliebollen te eten! Ik wens jullie allemaal een sprankelende jaarwisseling, met veel prachtig vuurwerk (draag een veiligheidsbril!!) en heerlijk eten. Tot volgend jaar!

 brooklynmorning

 brooklynmorning