SUMMER FEELINGS

BY DENISE IN LIFESTYLE POSTED ON 20 AUGUST 2018

Festivals, tapas and cocktails, trips to the beach, tan lines and good music… Summer is in the air and I couldn’t be happier! Since my exams are over, I have been enjoying this season to the fullest. Summer gives me such free and happy vibes, it has me daydreaming about days on the beach, warmer countries and good food. I thought I’d share some of my favourite summer activities, so you can get inspired and have the best summer as well!


SPRING ROOM DECOR - GREEN AND FLORAL

BY DENISE IN LIFESTYLE POSTED ON 26 JULY 2018

In all honesty, I’ve never really been a fan of spring. However, I do love the fact that it’s kind of a preparation; summer is just around the corner! With that in mind, I created a very lovely little place for myself, full of colours, plants and summer clothes. I have to say that this room decor made me feel as if it was summer already! For item details and prices, click the button below.


FALL FAVOURITES

 BY DENISE IN LIFESTYLE      POSTED ON 30 NOVEMBER 2017

De herfst is bijna over en dat betekent dat het tijd is voor mijn Fall Favourites. Van Yankee Candles tot Lush en van muziek tot tv-series… Dit waren mijn favorieten van dit jaar!


10x HERFSTACTIVITEITEN

 BY DENISE IN LIFESTYLE      POSTED ON 21 NOVEMBER 2017

Hoewel Kerst langzaam de hoek om komt, is de herfst nog volop hier. In november kleurt alles buiten langzaam oranje en rood, wordt het steeds kouder en vooral ook steeds vroeger donker. Gelukkig zijn er voor buiten én binnen genoeg herfstactiviteiten!


HERFST PLAYLIST

 BY DENISE IN LIFESTYLE      POSTED ON 13 OCTOBER 2017

Of je nou in de keuken appeltaart staat te bakken, door de stortregen naar huis fietst of lekker in bed ligt met koffie; herfstmuziek maakt alles nog net wat leuker (of minder erg…). Ik heb een Spotify-playlist aangemaakt met mijn favorieten, die gedurende de hele herfst aangevuld zal worden. Klik op de button hieronder om verder te lezen en nog meer in de herfststemming te komen.


SEPTEMBER SHOPLOG

 BY DENISE IN LIFESTYLE      POSTED ON 23 SEPTEMBER 2017

Het is eindelijk herfst en dat betekent dat het tijd is voor een paar nieuwe items in mijn kledingkast, dus ik ging een dagje shoppen in Utrecht. Verder deed ik ook nog een paar redelijk grote aankopen voor de inrichting van het nieuwe huis. Hier zie je alle nieuwe items én lees je waar ik ze gekocht heb!


NAZOMEREN MET DEZE SIMPELE SMOOTHIES

 BY DENISE IN LIFESTYLE      POSTED ON 29 AUGUST 2017

Simpel, snel én lekker; het klinkt mij goed in de oren. Ik ben absoluut geen keukenprinses en al helemaal geen foodblogger, maar toch wilde ik deze receptjes even met jullie delen. Voor als je in de tuin geniet van de ondergaande zon of juist tijdens het werken wel wat vitamines kunt gebruiken!


SMOOTHIE BOWL RECEPT

 BY DENISE IN LIFESTYLE      POSTED ON 15 AUGUST 2017

In het weekend heb ik altijd alle tijd om een uitgebreid ontbijtje te maken, en hier maak ik dan ook graag gebruik van! Op mijn Instagram kon je afgelopen zondag al zien dat ik een heerlijke smoothie bowl had gemaakt en het was zo lekker, dat ik besloten heb om het hier te delen. Dit is het recept voor de simpelste smoothie bowl ooit!


WAAROM JE ORPHAN BLACK GEZIEN MOET HEBBEN

 BY DENISE IN LIFESTYLE      POSTED ON 11 AUGUST 2017

Aanstaande zondag komt de allerlaatste aflevering van Orphan Black op Netflix. Met in totaal vijf seizoenen komt het einde van de serie nabij. Orphan Black gaat over wetenschappelijke samenzweringen en klonen, allemaal (in totaal meer dan tien) gespeeld door de fenomenale Tatiana Maslany. Hier lees je waarom je Orphan Black gezien moet hebben.


MOVIE MARATHON REVIEWS + LIFE UPDATE

 BY DENISE IN LIFESTYLE      POSTED ON 23 JULY 2017

Zoals je al had kunnen lezen op mijn Instagram, ga ik verhuizen! De afgelopen weken waren super hectisch vanwege deze verhuizing en daardoor had ik veel te weinig tijd om te bloggen, maar ik ben weer helemaal terug! Verder heb ik in de afgelopen maand allerlei tripjes door Nederland gemaakt, hierover later meer… Ondanks alle drukte wilde ik wel mijn zomervakantie vieren en aangezien het weer niet heel strandwaardig was, heb ik me vermaakt met een movie marathon. Ik heb een heleboel films gekeken, vooral dramafilms en romantische komedies. Klik op de button hieronder om reviews te lezen!


WINTER WONDERLAND: DE MUST-HAVES

 BY DENISE      POSTED ON 14 FEBRUARY 2017

Het is zover! Er is eindelijk écht sneeuw gevallen! Natuurlijk zijn er ontzettend veel dingen te doen zodra het dan eindelijk wit is buiten, maar na een tijdje heb je geen gevoel meer in je vingers en vriezen je oren eraf. Niets is lekkerder dan na een sneeuwballengevecht op de bank te kruipen met warme chocolademelk en een kruik! Voor binnen én voor buiten heb ik de must-haves op een rijtje gezet. Kerst mag dan wel voorbij zijn, maar de winter is pas net begonnen…


NETFLIX SERIES VOOR KOUDE WINTERAVONDEN

 BY DENISE      POSTED ON 15 JANUARY 2017

Januari is de maand van het jaar om lekker weg te kruipen onder de dekens en heerlijke series te binge-watchen. Natuurlijk moeten deze series wel in stijl… Daarom heb ik mijn favoriete Netflix-series uitgekozen, die zich afspelen in NEW YORK! Dit zijn de 5 leukste series van dit moment!


LIFE IN POLAROIDS: KERST EN OUD & NIEUW

 BY DENISE      POSTED ON 3 JANUARY 2017

HAPPY NEW YEAR! Hebben jullie ook zulke leuke feestdagen gehad? Bekijk hier alle Polaroids die ik tijdens Kerst en Oud & Nieuw heb gemaakt! Zo kun je nog een beetje nagenieten, voordat je écht weer aan de slag moet…


MIJN KERSTCADEAUTJES

 BY DENISE      POSTED ON 31 DECEMBER 2016

Mijn Kerst was ontzettend gezellig! Ik vond het eten natuurlijk het allerleukste, maar de cadeautjes komen zeker op de tweede plek. Hoewel iedereen altijd zegt dat geven fijner is dan ontvangen, vind ik ontvangen ook behoorlijk leuk. Hieronder heb ik een lijstje gemaakt van al mijn kerstcadeautjes, dus lees snel verder!


CHRISTMAS WEEK - CADEAUTJES VOOR HEM

 BY DENISE      POSTED ON 21 DECEMBER 2016

We weten het allemaal: cadeautjes kopen voor mannen is ontzettend ingewikkeld. Na twee keer sokken en nieuwe headphones gegeven te hebben, zijn de ideeën op. Daarom heb ik, met moeite, dit lijstje samengesteld. Hopelijk kun je hier wat inspiratie opdoen en uiteindelijk een fantastisch kerstcadeautje onder de boom leggen!

CHRISTMAS WEEK - GIFT WRAPPING

 BY DENISE      POSTED ON 22 DECEMBER 2016

Wanneer de kerstcadeautjes dan gekocht zijn, hoeven ze alleen nog maar ingepakt te worden. Cadeautjes inpakken is mijn favoriete bezigheid en ook dit jaar heb ik weer mijn best gedaan. Hieronder staan mijn vier inpaktips, dus zet een Kerst playlist aan en inpakken maar!

5 DINGEN DIE JE MÓÉT DOEN DEZE KERST

 BY DENISE      POSTED ON 24 DECEMBER 2016

Wellicht heeft iedereen de Kerst redelijk volgepland, maar er zijn altijd wel een paar momentjes wanneer het eten in de oven zit, de tafel gedekt is en er verder niet zoveel te doen valt. Ik heb mijn favoriete kerstrituelen opgeschreven, om je nog meer in de kerststemming te brengen!


CHRISTMAS WEEK - CADEAUTJES VOOR HAAR

 BY DENISE      POSTED ON 20 DECEMBER 2016

Cadeautjes voor haar zijn meestal niet lastig. Make-up, parfum, en je kunt altijd nog terugvallen op het kopen van eten. Maar als je last-minute nog iets moet bedenken én origineel wilt zijn, wordt het al een stuk ingewikkelder. Voor alle mensen die, net zoals ik, altijd veel te laat zijn met kerstcadeautjes kopen, heb ik een paar leuke tips onder elkaar gezet!