LIFE IN POLAROIDS: KERST EN OUD & NIEUW

 BY DENISE      POSTED ON 3 JANUARY 2017

HAPPY NEW YEAR! Hebben jullie ook zulke leuke feestdagen gehad? Bekijk hier alle Polaroids die ik tijdens Kerst en Oud & Nieuw heb gemaakt! Zo kun je nog een beetje nagenieten, voordat je écht weer aan de slag moet…

Mijn Polaroid camera is mogelijk één van mijn favoriete bezittingen en ik maak best wel veel foto’s ermee. Toegegeven: de helft mislukt. Maar ook de mislukte foto’s zijn op een manier wel artistiek, vind ik. Ik bedoel, back in the days was dit ook de struggle van foto’s maken met zo’n camera, dus het heeft wel wat. Al deze Polaroids zijn gemaakt rond Kerst, dus laten we een tripje door december maken!

De linker foto is gemaakt op 4 december met mijn lieve hondje, Jaxon. Die dag hadden we de kerstboom opgezet en de hele dag rondgedanst op kerstmuziek. Ik vond dat ik wel een aandenken moest hebben aan deze mooie dag, dus vandaar deze foto. Jaxon naar de camera laten kijken was echter wel een probleem, maar ik vind dat we het er nog aardig vanaf hebben gebracht (met dank aan mijn geweldige crew: papa en mama).

Met Kerst zelf heb ik niet eens zo bijzonder veel foto’s gemaakt. De rechter foto vond ik wel het leukste kiekje van mijn Eerste Kerstdag. Het heerlijke eten op dit bordje was één van de vele gangen die avond. Op het bord lag een brownie met slagroom en frambozen, een pannenkoekje met slagroomijs, mango ijs en mangosaus en ter decoratie lagen er passievrucht pitten en poedersuiker.

Al deze foto’s zijn gemaakt in Düsseldorf, toen ik samen met een vriendin naar een kerstmarkt ging! Daarover kun je hier verder lezen. Op de Polaroids staan alle typische dingen, zoals Glühwein, koekharten, lampjes en mooie huisjes. En tussen al dit eten kon ik me natuurlijk niet inhouden, dus op de middelste foto zie je mij, terwijl ik aardbeien omhuld met chocolade koop.

Oud & Nieuw mag ik natuurlijk niet vergeten. Naast oliebollen heb ik ook sterretjes gefotografeerd. Dit ging redelijk mis, maar wat wil je, middenin de nacht… De middelste foto is genomen op de schaatsbaan, waar het zo koud was dat ik amper nog op het knopje kon drukken om de foto te maken. En nog even over die oliebollen; wat is jullie record? Als je er net zoveel hebt gegeten als ik, dan wens ik je veel succes met in strakke spijkerbroeken komen deze week!

Als ik zo naar deze Polaroids kijk, dan wil ik zo graag dat het voor altijd december zou zijn. Maar, let’s face it, dan zouden we allemaal wel er-rug dik worden…

 brooklynmorning

 brooklynmorning