CHRISTMAS WEEK - GIFT WRAPPING

 BY DENISE      POSTED ON 22 DECEMBER 2016

Wanneer de kerstcadeautjes dan gekocht zijn, hoeven ze alleen nog maar ingepakt te worden. Cadeautjes inpakken is mijn favoriete bezigheid en ook dit jaar heb ik weer mijn best gedaan. Hieronder staan mijn vier inpaktips, dus zet een Kerst playlist aan en inpakken maar!

Goud + bruin is een top combinatie

Bruin inpakpapier mag dan best wel saai ogen, maar in combinatie met gouden versieringen is het te kerstig voor woorden. Ikzelf heb me best wel uitgesloofd hiermee, maar is dat niet het hele idee van Kerstmis?

Maak je cadeautje extra persoonlijk met stempels

Het leuke aan losse stempels is, dat je je eigen persoonlijk boodschap op het cadeautje kunt zetten. Ik heb ervoor gekozen om namen te doen, maar ook kerstwensen etc. zijn enorm creatief. Het nadeel is dat het wel lang duurt om alle letters los te stempelen, maar het eindresultaat is het helemaal waard.

Cadeautasjes

Cadeautasjes zijn makkelijk, vrolijk en ontzettend goedkoop. Onderstaande tasjes komen van de HEMA en kosten €0,50 per stuk. Aangezien kleine cadeautjes zo moeilijk zijn om in te pakken, kun je ze op deze manier gewoon in een tasje doen!

Glitter werkt altijd

Toegegeven, ik heb best wel een beetje een obsessie met glitter. Gedurende het hele jaar moet ik mezelf redelijk inhouden, maar met Kerst ga ik helemaal los. En je kunt me niets verwijten, want er is niets wat meer ‘KERST’ schreeuwt dan glitter (behalve mijn vriendinnen, de hele dag). Dus, gooi het liefst een hele bus glitter over je cadeautjes heen en iedereen wordt happy!

Zo, met deze tips kom je de Kerst wel door! Helaas is mijn Christmas Week bijna over, maar aanstaande zaterdag komt er nog één artikel online. Hoe vier jij Kerst? Laat het me weten via social media!

 brooklynmorning

 @brooklynmorning

HEMA producten:

Jute touw €1,-

Kerst wasknijpertjes €1,50 (6 stuks, goud en zilver)

Gouden mini kerstballen €1,50 (12 stuks)

Folie decoratie €1,-

Cadeautasjes €0,50 per stuk

Stempelset alfabet €2,50