FALL FAVOURITES

 BY DENISE IN LIFESTYLE      POSTED ON 30 NOVEMBER 2017

De herfst is bijna over en dat betekent dat het tijd is voor mijn Fall Favourites. Van Yankee Candles tot Lush en van muziek tot tv-series… Dit waren mijn favorieten van dit jaar!

Lush

Ook dit jaar vierde ik Lush Halloween. Vooral de Sparkly Pumpkin bubble bar viel in de smaak!

Yankee Candle

Oprecht, deze nieuwe herfstgeur is één van mijn favoriete Yankee Candles ooit. Autumn Glow ruikt naar herfstbladeren, gemixt met patchouli. Het doet mij denken aan een wandeling door het bos, maar tegelijkertijd is de geur ook warm en perfect voor elke herfstige avond.

Pompoenen

Tijdens de herfst kunnen pompoenen ter decoratie niet ontbreken!


Gossip Girl

‘’Gossip Girl here, your one and only source into the scandalous lives of Manhattan’s elite… And who am I? That’s one secret I’ll never tell. You know you love me. XOXO, Gossip Girl.’’ Dit is zo ongeveer het enige wat ik voortdurend hoorde dit seizoen. Hoewel ik Gossip Girl al een aantal keer heb gekeken en dus allang weet wat er allemaal gebeurt en hoe het afloopt, blijft het leuk. Op een regenachtige middag op de bank, even helemaal opgaan in het drama van de Upper East Side.

Record player + LP’s

Voor in mijn nieuwe huis kocht ik een prachtige Crosley, die uiteraard ook perfect bij de herfst past. Mijn meest gedraaide plaat van het seizoen is The Best of Broadway.

Herfst playlist

Mijn favoriete nummers van mijn herfst playlist waren:

  • Meet Me in the Hallway – Harry Styles
  • We Just Need A Little – Shem Thomas
  • Autumn Leaves – Ed Sheeran

Yankee Candle Wax Melt

Op mijn house warming kreeg ik een Yankee Candle Wax Melt in de geur Cosy By The Fire. De kaars ruikt naar hout, een haardvuur en ook een beetje naar gember en kruidnagel.


Nu gaan we langzaam richting de feestdagen en dat betekent dat het einde van de herfst steeds sneller nadert. Gelukkig is het nu tijd voor cadeautjes, kerstbomen en heel veel eten!

Je kunt Brooklyn Morning ook volgen via social media: