DE LEUKSTE WINKELS IN MAASTRICHT

Afgelopen zomer ging ik shoppen in Maastricht. Ondanks het feit dat je daar heel veel grote winkelketens vindt, zijn er ook een aantal concept stores, vintage stores en andere kleinere winkels. Dit zijn mijn favorieten.

Seventy Eight Records

Deze Coffee & Recordstore heeft vrijwel alles voor de platenliefhebbers, én koffie. Verder is er thee en gratis WiFi, dus je kunt in alle rust de hele dag rondkijken en verdwalen tussen alle platen. Je vindt dit leuke plekje op Boschstraat 75A en je kunt ze volgen via Instagram: seventyeightrecords.

TIP: Als je er toch bent, ga dan ook even naar The Salad Bar voor een smoothie of iets anders lekkers!

Moustache Conceptstore

Als je graag wilt investeren in een bijzonder kledingstuk of op zoek bent naar speciale merken, dan kun je hier terecht. Ze verkopen kleding, accessoires en een aantal leuke dingen voor in huis. Qua merken vind je er onder andere Fiveunits, Modström, Bronx (mijn favoriet) en Herschel. De conceptstore is gevestigd op Spilstraat 8, in het stadscentrum van Maastricht.

Kiki's Stocksale

Langs deze winkel liep ik toen ik eigenlijk al onderweg naar huis was en al veel te veel geld had uitgegeven, maar ik kon het niet laten om toch nog even door de ramen te kijken naar alle kledingstukken van fantastische merken. Ze verkopen er onder andere Gucci, Balenciaga, Céline en Prada, dus je zult begrijpen dat alles er best prijzig is. Maar aangezien het een stocksale store is, is alles uit vorige collecties enorm afgeprijsd. Toch de moeite waard om even langs te gaan! Het adres is Stokstraat 33 en je kunt op de hoogte blijven via Instagram: kikisstocksale.

Happy shopping!