DE LEUKSTE HOTSPOTS IN... VALENCIA!

 BY DENISE IN TRAVEL      POSTED ON 28 MAY 2017

Terwijl ik in Valencia was, heb ik bij veel verschillende restaurantjes gegeten, iets wat je ook al kon lezen in deze en deze blogposts. Van vegan burgers tot açai bowls en van pizza’s tot salades en sandwiches; dit zijn de plekken waar je het lekkerste eten kunt vinden. Daarnaast kun je er heerlijk zitten en genieten van de inrichting, of van de Spaanse zon. De volgende hotspots zijn de állerleukste plekjes van Valencia, voor ontbijt, lunch én diner!


ALMALIBRE AÇAI BAR

Dit prachtige, gemoedelijke restaurantje vind je in Old Town. Het is het walhalla van ecologisch en vegetarisch/veganistisch eten, maar tegelijkertijd ook geschikt voor niet-vegetariërs. Naast lunch en diner, kun je hier genieten van heerlijke Açai Bowls! Maar bij Almalibre Açai Bar kom je niet alleen voor het eten; de inrichting én het personeel alleen al, zijn een bezoekje waard.


LA MÁS BONITA

Aan het Valenciaanse strand vind je La Más Bonita, het zomerste restaurantje van Valencia. Er zijn meerdere vestigingen in Valencia, maar uitzicht op de zee is natuurlijk het allerleukste. La Más Bonita Patacona heeft de mooiste inrichting van heel Valencia en is daarnaast een plekje om even bij te komen. En om het plaatje compleet te maken: het eten is heerlijk!


THE BLACK TURTLE

Voor de beste burgers in town kun je terecht bij The Black Turtle, waar ze gespecialiseerd zijn in het maken van de allerlekkerste hamburgers, zowel met vlees als vegan. De industriële inrichting maakt het helemaal af. The Black Turtle heeft meerdere vestigingen in Valencia. Ikzelf ben bij The Black Turtle Paseo Alameda geweest, vlakbij The City of Arts and Sciences.