THE SALAD BAR

Aan de rand van het stadscentrum vind je The Salad Bar, een healthy hotspot met veel keuze aan gezonde smoothies, wraps, sandwiches en meer. Dit leuke plekje is een echte aanwinst voor Maastricht; cute, fresh and delicious!

Bij The Salad Bar kun je bijvoorbeeld terecht voor een sandwich met gerookte zalm of een wrap met gegrilde kip, avocado, cheddar, sla en een sesam-koriander dressing. Niet alleen staan er vlees- en visgerechten op het menu, ook voor vegetariërs is er genoeg keuze. Zo vind je er Falawrence of Arabia: een wrap met falafel. De gerechten hebben de leukste namen en bestaan uit unieke combinaties. Wanneer je zin hebt in iets zoets, dan kun je kiezen voor één van de Yummi Yogurts.

Niet te vergeten, is dat er bij The Salad Bar ook Sensational Smoothies en Slow Juices gemaakt worden. Mijn favoriet? Carrot And Co, met wortel, appel, limoen en gember. Aanraders zijn ook Purple Rain en Majestic Mango!

Ik kan me voorstellen dat je redelijk overdonderd bent door alle verschillende gerechten en drankjes en geen keuze kunt maken. Gelukkig is er dan het personeel om je te helpen met kiezen, je tips te geven en hun eigen favorieten aan te raden! Dit vrolijke team maakt The Salad Bar helemaal af.

Deze hotspot is leuk en praktisch ingericht, met een aantal zitplekjes en een ruime toonbank waar het eten vers wordt gemaakt. Je kunt zitten aan het raam, maar ook aan de wat knussere tafeltjes in de lengte van de zaak. Er staan houten kratten met vers fruit en bij de ‘bar’ kun je zelf je bowl samenstellen!

Wanneer je geen tijd hebt om plaats te nemen, maar wél zin hebt in een gezonde maaltijd, smoothie of snack, dan kun je het gewoon meenemen! De smoothies to go zien er ook nog eens super fancy uit.

The Salad Bar bezorgt ook, dus wanneer je gedurende de dag zin krijgt in iets gezonds of behoefte hebt aan een energie boost, dan brengen zij het naar je toe. Bestellen gaat erg gemakkelijk via hun website: www.thesaladbarmaastricht.nl!

Als je toch liever langs gaat, dan kun je The Salad Bar vinden op Boschstraat 57.

Gezond eten wordt bij deze hotspot letterlijk op de kaart gezet. De perfecte plek om even aan te waaien voor, zoals ze het zelf zeggen, Fresh Feelgood Food.

Zowel The Salad Bar als Brooklyn Morning zijn te vinden op social media:

 thesaladbarmaastricht

 brooklynmorning