PUICK

Bij PuiCk kun je terecht voor een lekkere lunch in het stadscentrum van Breda. De unieke menukaart en de gezellige inrichting maken dit restaurant tot een speciaal plekje. Of je nou zin hebt in een tussendoortje of een uitgebreide lunch; bij PuiCk is er voor ieder wat wils.

Wanneer je bij PuiCk naar binnen wandelt, krijg je meteen het echte huiskamergevoel. Het is er knus en leuk ingericht. Je kunt onder andere plaatsnemen op de schommels bij het raam, op de bank of buiten op het terrasje. Wij deden dit laatste, en ondanks het feit dat er voortdurend winkelende mensen langsliepen, was het toch gezellig.

Als je eenmaal een plekje hebt uitgekozen en een blik werpt op de menukaart, kom je er al snel achter dat dit geen standaard restaurant is. Bij PuiCk kun je bijvoorbeeld kiezen voor lenterollen, shakshuka, salade bowls en libanees platbrood. Overigens zijn veel gerechten vegetarisch, glutenvrij, of allebei. Natuurlijk is er ook voor de kinderen genoeg keuze.

Ikzelf koos voor een vegetarische pita met gegrilde aubergine, een echte aanrader!

De inrichting bij Puick zou ik omschrijven als ‘redelijk alternatief’. Overal vind je hangplanten, cactussen en ander groen. Bijzonder is, dat enkele van de meubelen te koop zijn!

Verder doet Puick ook aan catering. Meer informatie hierover, de openingstijden en de gehele menukaart zijn te vinden op hun website.

Deze hotspot is te vinden op de Veemarktstraat, tussen de winkels. Het is vanaf het station op loopafstand en makkelijk te bereiken.

Als je zin hebt in iets vernieuwends en origineels, dan is Puick zeker een bezoekje waard!

Zowel Puick als Brooklyn Morning zijn te vinden op Instagram:

 puickbreda

 brooklynmorning