DE LEUKSTE HOTSPOTS IN... BREDA!

 BY DENISE IN TRAVEL      POSTED ON 6 AUGUST 2017

Toen ik met de trein naar Breda vertrok, had ik absoluut geen idee waar het lag. Zuid-Holland? Noord-Brabant? Om eerlijk te zijn, weet ik het nu nog steeds niet. Wat ik wél heb uitgevonden tijdens mijn bezoekje aan Breda, is dat dit de drie leukste en lekkerste hotspots zijn van deze gezellige stad. Of je nou gaat ontbijten, lunchen of dineren, je kunt bij minstens één van de onderstaande restaurants terecht!


koffiebar sowieso

Waarschijnlijk mijn favoriete hotspot van Breda is Koffiebar Sowieso, met by far de vrolijkste bediening en de mooiste locatie. Een rustig plekje om even te genieten van een kopje koffie en wat lekkers, of om relaxed te werken (allebei kan natuurlijk ook).


puick

Bij PuiCk kun je terecht voor een lekkere lunch in het stadscentrum van Breda. De unieke menukaart en de gezellige inrichting maken dit restaurant tot een speciaal plekje. Of je nou zin hebt in een tussendoortje of een uitgebreide lunch; bij PuiCk is er voor ieder wat wils.


loff

Loff is een uniek concept in Breda; voor een buffet van vegetarische en grotendeels vegan gerechten, ben je hier aan het juiste adres. Bovendien is al het eten biologisch! Het is een modern restaurant, met een gezellige inrichting en genoeg aanbod aan voedsel voor ieder.