CHRISTMAS TREE LIGHTINGS IN NYC

 BY DENISE IN NYC      POSTED ON 29 NOVEMBER 2017

‘Tis the season! De komende weken wordt kerstboom na kerstboom versierd en ontstoken. In New York gebeurt dit vaak groots en het trekt enorm veel mensen, want het ziet er prachtig uit. Soms wel duizenden lichtjes worden in één keer aangestoken. Omdat je dit, wanneer je in New York bent, natuurlijk niet kunt missen, vind je hier een lijstje met alle data en kerstbomen. Merry early Christmas!  

29 november: Rockefeller Center

Eén van de beroemdste kerstbomen in New York is toch wel te vinden in Rockefeller Center. Naast de schaatsbaan staat de ruim twintig meter hoge boom, die vandaag (29 november) wordt ontstoken. Als je er niet bij kunt zijn, dan is het ook te volgen via livestreams op internet.

30 november: Central Park

30 november: New York Stock Exchange

1 december: Bryant Park

In Bryant Park vind je rond de feestdagen het absolute kerst walhalla: Winter Village. Met een ijsbaan en meer dan 150 kleine winkeltjes en food stands, worden de feestdagen ingeluid. Op 1 december is de tree-lighting ceremony.

2 december: Astoria Park

3 december: Park Avenue

3 december: Queens Botanical Garden

5 december: Light Up the Holidays, MetroTech

In MetroTech Center wordt jaarlijks de grootste kerstboom van Brooklyn ontstoken. Daarnaast zijn er rendieren, en natuurlijk de kerstman! Ook voor optredens en entertainment ben je hier aan het juiste adres.

6 december: Washington Square Park

7 december: Madison Square Park

Feestelijke optredens, lekker eten en een kerstboom…


Happy holiday season!

Brooklyn Morning is ook te volgen op social media: