CHRISTMAS WEEK - CADEAUTJES VOOR HEM

 BY DENISE      POSTED ON 21 DECEMBER 2016

We weten het allemaal: cadeautjes kopen voor mannen is ontzettend ingewikkeld. Na twee keer sokken en nieuwe headphones gegeven te hebben, zijn de ideeën op. Daarom heb ik, met moeite, dit lijstje samengesteld. Hopelijk kun je hier wat inspiratie opdoen en uiteindelijk een fantastisch kerstcadeautje onder de boom leggen!

Concertkaartjes

In het nieuwe jaar komen artiesten zoals Drake, The Weeknd en Bruno Mars naar Nederland. En als je twee kaartjes geeft, dan mag je met een beetje geluk zelf ook mee naar het concert.

Calvin Klein

Calvin Klein staat bekend als een duur maar fancy merk. Het leuke is dat er ontzettend veel verschillende producten zijn die je cadeau zou kunnen geven. Jeans, sweatshirts en onderbroeken, maar ook horloges en natuurlijk geurtjes. Persoonlijk vind ik CK Two het lekkerst ruiken, maar al deze geuren zijn best prijzig.

Hugo Boss & Giorgio Armani

Ook de geuren van deze twee grote merken zijn niet goedkoop, maar zijn wel een ontzettend leuk cadeau voor (bijna) elke man. Als je bij Douglas bestelt, krijg je 25% korting en dus zijn deze geuren nog geschikter als kerstcadeautje.

Cadeaubonnen

Het geven van een cadeaubon klinkt als iets saais, maar we kunnen er niet omheen dat het kopen van cadeautjes voor mannen bijna onmogelijk is. En als je hem blij kunt maken met een cadeaubon van bijvoorbeeld Douglas, Media Markt of de bioscoop, waarom zou je dat dan niet doen? Mijn persoonlijke aanrader is een Netflix cadeaubon. Ik moet toegeven dat ik van de slogan ‘it’s not just a Netflix card, it’s spending time with Pornstache’ redelijk bang werd, maar gelukkig staan er nog genoeg andere series en films op Netflix en kun je iemand dus ontzettend blij maken met een tijdje gratis Netflix.

Vuurwerk

Vuurwerk is natuurlijk super cliché, maar de timing is wel perfect!

Voor de voetballiefhebbers

Aangezien ik in huis woon met twee enorm fanatieke voetbalfans, weet ik wel ongeveer wat geschikte cadeaus zijn voor echte voetballiefhebbers. Zo kun je ze kaartjes geven voor een voetbalwedstrijd (vraag van tevoren wel even van welke club ze fan zijn, straks kom je nog met de verkeerde kaartjes aan), maar ook voetbal(auto)biografieën zullen zeker in de smaak vallen! Vooral de boeken ‘Kieft’,  ‘Johan Cruijff – Mijn verhaal’ en beide biografieën over René van der Gijp zijn aanraders.

Verken samen Europa

Als je echt groots wilt uitpakken, dan kun je een weekendje weg cadeau doen. In de winter zijn steden als Wenen, Praag, Boedapest en Zürich prachtig. Ook dichter bij huis zijn leuke steden om een tripje naartoe te maken!Ik moet toegeven: het maken van dit lijstje kostte drie keer zoveel tijd als het bedenken van cadeautjes voor vrouwen. Toch hoop ik dat ik uiteindelijk een paar leuke cadeaus onder elkaar heb kunnen zetten! Heb jij nog ideeën voor onder de boom? Laat het weten via Instagram of Twitter!

 brooklynmorning

 @brooklynmorning