CHRISTMAS WEEK - CADEAUTJES VOOR HAAR

 BY DENISE      POSTED ON 20 DECEMBER 2016

Cadeautjes voor haar zijn meestal niet lastig. Make-up, parfum, en je kunt altijd nog terugvallen op het kopen van eten. Maar als je last-minute nog iets moet bedenken én origineel wilt zijn, wordt het al een stuk ingewikkelder. Voor alle mensen die, net zoals ik, altijd veel te laat zijn met kerstcadeautjes kopen, heb ik een paar leuke tips onder elkaar gezet!

De wintercollectie van Lush

Mijn Lush-obsessie zorgt ervoor dat ik tijdens de kerstperiode niet kan stoppen met het shoppen van de exclusieve kerstcollectie. Je kunt losse producten kopen, maar als je een groter cadeautje zoekt, zou ik de cadeaupakketten aanraden. Mijn persoonlijke favorieten zijn ‘Snow Fairy’ showergel, ‘The Night Before Christmas’ (cadeaupakket), ‘Christingle’ body conditioner en ‘Northern Lights’ (cadeaupakket). Niet alleen zijn deze producten veganistisch en dus geschikt voor al je veganistische vrienden, ook treedt Lush op tegen dierproeven. Bij het kopen van een van deze heerlijk ruikende, prachtig uitziende producten, help je hier dus ook nog aan mee!

Op de foto zijn de Snow Fairy showergel en Father Christmas bath bomb te zien.

Persoonlijk cadeau: foto’s

Voor een origineel cadeau moet je even in jouw fotoarchieven duiken om wat leuke foto’s bij elkaar te zoeken. Als je bij het bestellen kiest voor snelle levering, kun je de foto’s een paar uur later al ophalen. Super snel en gemakkelijk dus! Nog even een leuk strikje om de foto’s binden en je kerstcadeautje is klaar!

Fairy lights

Dit is wel echt het ultieme kerstcadeau. De lichtjes op de foto hierboven komen van de HEMA en kosten €4,50.

De hele Urban Outfitters winkel

Als je iemand écht een plezier wilt doen, koop dan de Urban Outfitters winkel leeg. Van platenspelers tot polaroidcamera’s en van boeken tot kleding: alles wat je nodig hebt in één winkel!

Kerstkoekjes

Ook leuk om te geven zijn zelfgemaakte kerstkoekjes! Het leukste hieraan is dat je de helft van het koekdeeg tijdens het bakken kunt opeten en vervolgens ook nog vijf van de gemaakte koekjes mag ‘proeven’. Als je vijftien koekjes maakt, dan blijven er precies tien over om mooi te versieren en in te pakken!

Tony’s Chocolonely maakt iedereen gelukkig

En als je nog een klein cadeautje voor erbij zoekt, dan is een reep Tony’s Chocolonely dé oplossing. Niet alleen maak je iemand hartstikke blij met deze chocola, ook cacaoboeren worden erg gelukkig door jouw aankoop. Tony’s Chocolonely strijdt voor 100% slaafvrije chocolade en eerlijke lonen voor de boeren, dus dit is zeker die extra paar euro's waard!

Het enige wat ik nu nog kan zeggen is: geniet van het shoppen en vergeet niet om een Tony’s Chocolonely reep voor jezelf mee te nemen! Mijn favoriete smaken zijn melk popcorn discodip en melk karamel zeezout, echte aanraders. En oh ja, als je eindelijk alle cadeautjes binnen hebt, check dan aanstaande donderdag mijn blog voor de beste en creatiefste inpak-tips!