AANKONDIGING HOTSPOTS-SERIE

 BY DENISE IN TRAVEL      POSTED ON 15 MARCH 2017

Vanaf aanstaande zondag kom ik met een fantastische eerste serie op Brooklyn Morning: een hotspots-serie! Ik ga hiervoor tripjes maken door heel Nederland om de leukste hotspots van elke stad vast te leggen. Hierbij zal ik vooral lokale lunchtentjes, broodzaken en dergelijke bezoeken, maar wellicht af en toe ook grotere restaurants met meerdere vestigingen.

Zondag trap ik af met de leukste hotspots in Amersfoort, later zullen onder andere steden als Utrecht, Den Haag en Maastricht volgen. Elke maand verschijnen er een aantal hotspots per stad, die ik uitgebreid zal toelichten en beoordelen. Ik ga de hotspots beoordelen op sfeer, inrichting, bediening en natuurlijk het eten zelf! Aan de hand van foto’s kun je een sfeerimpressie krijgen en heerlijk gaan eten bij een van de hotspots, wanneer je een stedentripje maakt naar bijvoorbeeld Amersfoort.

Deze nieuwe serie zal te vinden zijn onder het kopje ‘TRAVEL’. Naast de hotspots-serie zullen hier ook nog regelmatig posts verschijnen over mijn reizen naar het buitenland, met binnenkort Valencia!

Het uploadschema zal iets verschuiven hierdoor. Er zal nog steeds elke zondag een post verschijnen, afwisselend onder de kopjes ‘LIFESTYLE’, ‘TRAVEL’, het nieuwe kopje ‘NYC’ en onder het kopje ‘PERSONAL’. Daarnaast zullen er af en toe extra posts verschijnen op woensdag!

Aanstaande zondag dus de leukste hotspots in Amersfoort, met twee super leuke lunchtentjes in de binnenstad! Om op de hoogte te blijven van alles, kun je Brooklyn Morning volgen via social media:

 brooklynmorning

 brooklynmorning