2017

 BY DENISE      POSTED ON 10 JANUARY 2017

In 2017 ga ik mijn blog een beetje anders aanpakken. De blogposts zullen met meer regelmaat verschijnen en daarnaast is er ook het een en ander veranderd aan de lay-out en content. Lees hieronder verder over alle geweldige dingen die je hier in 2017 kunt vinden!

Kerst is voorbij, het is 2017 en dat betekent dat ook mijn vakantie ten einde is gekomen. Hierdoor ben ik drukker met school en zal ik minder tijd hebben om doordeweeks artikelen te plaatsen. Ik heb besloten dat er vanaf komend weekend elke zondagmorgen een post online komt. Daarnaast zullen er af en toe doordeweeks extra posts verschijnen, maar dit zal dus niet regelmatig zijn.

Daarnaast heb ik ook heel erg leuk nieuws! Ik heb besloten om het ‘fashion’ gedeelte op mijn blog te gaan vervangen door iets wat toepasselijker is en waar ik zelf ook veel enthousiaster over ben. Het nieuwe gedeelte op mijn blog heet ‘NYC’. Vanaf binnenkort zal ik hier informatieve en deels persoonlijke posts gaan plaatsen over alles wat met New York te maken heeft!

Aangezien ik echt alles vastleg door middel van foto’s, zullen er ook bepaalde momenten verschijnen onder het kopje ‘gallery’. Het komt namelijk vaak voor dat ik slechts een deel van de gemaakte foto’s gebruik voor een blogpost, maar ik de andere foto’s ook wil delen. Deze kun je dus vanaf vandaag hier vinden.

Mijn laatste mededeling is nog wat vaag. Rond maart kun je een hele leuke nieuwe serie verwachten op Brooklyn Morning! Hint: het heeft met eten te maken!

Als je nog leuke ideeën of opmerkingen hebt, kun je het laten weten via contact of mijn social media. Over welke onderwerpen zou jij graag willen lezen op Brooklyn Morning? Let me know!

 brooklynmorning

 brooklynmorning