10x HERFSTACTIVITEITEN

 BY DENISE IN LIFESTYLE      POSTED ON 21 NOVEMBER 2017

Hoewel Kerst langzaam de hoek om komt, is de herfst nog volop hier. In november kleurt alles buiten langzaam oranje en rood, wordt het steeds kouder en vooral ook steeds vroeger donker. Gelukkig zijn er voor buiten én binnen genoeg herfstactiviteiten!

Bonfire / marshmallows roosteren

Wanneer het niet regent, is een bonfire de leukste buitenactiviteit die je kunt verzinnen. Met dekens rond het vuur, marshmallows roosteren en gezellig kletsen; niets is herfstiger.

Koken met vrienden

Nodig vrienden uit om over de vloer te komen en kies een paar gerechten om samen te koken. Herfstige muziek tijdens het koken, en daarna heerlijk eten!

Herfstpicknick

Een herfstpicknick organiseren vergt wel wat moeite, maar als je eenmaal zit, op een kleedje tussen de bladeren, is het ontzettend gezellig. Je kunt bijvoorbeeld soep, pompoencupcakes, gekarameliseerde appels en thee meenemen.

Organiseer een Halloween party

Ik ben fan van late Halloween feestjes. Op een of andere manier ben ik rond Halloween altijd veel te druk om alleen al na te denken over een feestje, maar in november is de tijd daar. Snoep, outfits en enge films; ik ben erbij!

Road trip

Misschien wel naar één van deze herfstbestemmingen!

Shoppen

Van warme truien tot kaarsen en van sjaals tot Halloween cupcakes...

Koffie drinken bij een plekje in de buurt

De herfst is het perfecte excuus om bij elk cafeetje naar binnen te gaan om de koffie te proeven.

Warme drankjes maken

Wanneer je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je natuurlijk altijd zelf proberen om iets lekkers te maken. Voorbeelden zijn salted caramel mocha, apple cider, spiced punch en pumpkin spice latte. Recepten kun je vinden op onder andere Pinterest!

Bakken

Pumpkin pie, cranberry cake, appeltaart, appelkruimel, kaneelmuffins, chai spiced donuts...

Scary movie marathon

Het is geen herfst geweest als je geen enge films en series gekeken hebt. Van Annabelle tot Scream en van American Horror Story tot The Walking Dead. Vooral leuk tijdens Halloween, maar ook zeker nog in november!


Meer inspiratie nodig?

Neem dan een kijkje op de Pinterest van Brooklyn Morning. Dit herfst board is gevuld met leuke ideeën en mooie foto's!

Volg jij Brooklyn Morning al op social media?